Date:

Share:

Te-ai gândit vreodată care ar fi cel mai potrivit job în Iaşi pentru tine?

Articole conexe

Având mai multe joburi în Iaşi, am ajuns să cunosc o mulţime de oameni şi de femei, care aveau aceeaşi problemă: se gândeau dacă au jobul potrivit. Şi am realizat atunci că asta e problema tuturor: ne gândim dacă ne aflăm unde trebuie şi dacă jobul actual este de viitor. Aşadar, este Lucky Studio de viitor?

Este amuzant în cazul meu, deoarece de când am început să lucrez la Lucky Studio, nici măcar nu se mai pune problema de aşa ceva. După multe eşecuri în Iaşi, am ajuns să am, în sfârşit, jobul potrivit pentru mine: model de videochat la Lucky Studio.

Sinceră să fiu, acum după 6 luni de când lucrez la Lucky Studio, nu regret nicio clipă. Nu regret că am renunţat la tot, la orice job în Iaşi şi la ce mai aveam eu pentru Lucky Studio. Deoarece acum am altă viaţă datorită acestui studio de videochat.

De ce Lucky Studio este cel mai potrivit pentru ieșence?

După cum spuneam, am avut destule joburi în Iaşi şi am ajuns să cunosc nemulţumirile femeilor şi care sunt nevoile lor. Aşa cum erau şi ale mele, de altfel.

Cu toate suntem nemulţumite de salarii mici, ore de muncă lungi, peste program, un haos de nedescris. Ei bine, pentru a nu mă mai confrunta cu asta, am decis că este mai bine să lucrez în videochat la Lucky Studio.

Pentru simplul motiv că am propria mea cameră aici, pot face ce îmi doresc şi nimeni nu mă va opri să câştig bani zilnic. Primesc discreţie, confidenţialitate şi respect, ceea ce este foarte important la un job de astăzi.

Lucky Studio îți oferă beneficii extraordinare

Totodată, este linişte, este un job uşor să stau pe net zilnic câte 8 ore la Lucky Studio şi să port discuţii pentru bani. Pentru că asta fac, socializez pentru bani şi totul e amenajat frumos în camera mea. Condiţiile sunt optime, iar aparaturile tehnice sunt foarte dotate.

Ca să nu mai zic de serviciile oferite de cei de la Lucky Studio, precum transportul zilnic asigurat, make-up înainte de tura de muncă, accesorii şi aşa mai departe. De ce nu ar fi acesta un job potrivit pentru femei, când este TOT ce vor femeile?

Sau stai, nu am ajuns la partea frumoasă. La Lucky Studio o româncă poate câştiga între 300 şi 800 de lei zilnic, datorită sistemului de plată la zi de aici. De asemenea, mai primesc şi bonusuri săptămânale între 300 şi 3.000 de lei.

Dar cred că asta deja ştii, este pe toate afişele din Iaşi. Aşadar, de ce să nu fie Lucky Studio tot ceea ce vor femeile, când e vorba de lejeritate, distracţie şi mulţi bani?

10 COMENTARII

  1. Sunt de acord cu tine până la un punct. Este adevărat, vrem să ne fie viaţa mai uşoară şi să avem mai mulţi bani, dar nu din videochat. [-(

    • De ce nu? Ce are videochatul? La Lucky Studio mă simt ca acasă. Am propria cameră şi admiratori online de senzaţie. E super, nu ştii ce pierzi 😀

  2. =Chiar că partea cu banii e cea mai frumoasă parte. :)) Şi mie îmi cam place tot ce zici. Aş vrea şi eu măcar 200 de lei zilnic, nu cer nimic mai mult:-s

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare