Un adevarat rasfat cu jobul de la Heylux Iasi

12
1711

Ce femeie n-ar vrea sa se simta ca o regina la locul de munca? Mai ales cand vorbim de Romania, unde mediile de munca sunt oribile. Femeile lucreaza cate 10,11 sau 12 ore pe zi, intr-un mediu neplacut, in galagie si stres, fara conditii de munca si vreun tratament aparte. Si cand ma gandesc ca Heylux este exact opusul a ceea ce am zis eu mai sus.

Chiar din momentul in care am inceput sa colaborez cu acest studio de videochat din Iasi, simt cum este sa fiu tratata asa cum trebuie, cum n-am fost tratata niciodata. In primul rand ca la Heylux mi se ofera respect, discretie, confidentialitate si legalitate in tot ce fac.

Toate femeile ar iubi conditiile de munca de la Heylux Iasi

Sunt libera sa fac ce vreau, sa muncesc cum vreau si am parte de toata intelegerea din lume. Adica nu vine nimeni in camera mea sa-mi spuna ca am gresit cu ceva, ca nu fac ceva bine sau altceva… Nu, asa ceva nu exista la Heylux. Fiecare model de videochat are propria sa camera si suntem complet libere sa ne destindem.

Mai ales ca este un mediu feminin, unde prietenia si respectul primeaza. E linistitor de-a dreptul sa lucrez la Heylux in videochat, in special cand stiu ca acestia imi ofera toate conditiile de munca pe care o femeie le merita. Nu numai ca am dreptul de a alege in ce mod lucrez si sunt libera, dar Heylux imi usureaza munca radical, nu ma lasa la greu.

Mi se pun trainerite la dispozitie, care ma ajuta sa invat totul despre videochat, chiar si profesoare care ma invata limba engleza si franceza. Am chiar si soferite care ma duc acasa de la studio si ma aduc inapoi la munca, si e ataaat de relaxant cand ajung la studio si make-up artistele ma aranjeaza si ma machiaza. Eu nu trebuie sa fac absolut nimic.

Heylux imi ofera tot ce vreau, sunt foarte fericita cu acest job in Iasi

Mai toata munca imi este usurata de conditiile de la Heylux. Si nu numai prin acele servicii mentionate mai sus, ci si prin designul interior de exceptie si aparaturile de ultima generatie, care functioneaza la viteza maxima. Chiar nu am niciun fel de repros pentru cei de la Heylux, pentru ca sunt impecabili cu mine.

Incepand de la conditiile de munca desavarsite si pana la corectitudinea platii, Heylux este de departe cel care mi-a oferit cel mai bun job in Iasi pe care l-am avut pana acum. Si n-am de ce sa renunt, mai ales cand stiu cate femei viseaza sa aiba jobul meu, programul meu de munca flexibil de la Heylux si cei 330 de lei pe care ii castig zilnic.

12 COMMENTS

  1. Eu visez de mult sa scap de jobul meu stresant de secretara. Cica sunt secretara, dar tin si contabilitatea, fac si cumparaturile, fac cam toata treaba sefilor si stau la munca aproximativ 11 ore.. si nici nu ma plateste nimeni ore suplimentare…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here