Date:

Share:

Unde pot obţine cele mai mari bonusuri la un studio de videochat din Iaşi?

Articole conexe

Nu ştiu dacă te-ai întrebat vreodată asta, dar ştiai că sunt joburi la care chiar primeşti bonusuri de performanţă? Poate sunt eu puţin cârcotaşă la adresa joburilor, dar sunt aşa pentru că şi eu am lucrat în altă parte înainte să vin la Lucky Studio. Şi nicăieri nu am găsit un job care să-mi ofere bonusuri de performanţă.

Adică, pe hârtie aceste bonusuri existau. Teoretic, ele trebuiau să fie primite. Dar practic, era mult prea greu să le obţii. Tocmai de aceea angajatorii puneau targete foarte mari, pentru nu le împlini şi pentru a nu-mi primi bonusul.

M-am săturat de aceste amăgeli şi m-am decis să caut un job serios în Iaşi. Un job benefic, unul care să mă împlinească. Şi asta am găsit la  studioul de videochat Lucky Studio.

Lucky Studio oferă cele mai mari bonusuri din Iași

camera-studio-videochat6

Nu ştiu de ce, dar m-au atras mereu bonusurile de performanţă mai mult decât salariul în sine. Asta pentru că bonusurile înseamnă răsplata muncii bine făcute şi îmi place să fiu apreciată şi premiată.

Plus de asta, dacă munca e bine făcută, bonusul e şi mai mare decât salariul uneori. Vorbesc prin prisma joburilor din afară, pentru că în ţară nu cred că există joburi cu bonusuri mai mari.

În afară de Lucky Studio, n-am mai întâlnit un angajator care să-mi ofere bonusuri între 300 şi 3.000 de lei, şi nu lunar, ci SĂPTĂMÂNAL. În funcţie de cât câştigam zilnic la Lucky Studio, acesta îmi calcula şi bonusul.

Bonusurile mari îmi asigură chiar și 80% din câştiguri

După calculul meu, aceste bonusuri fac în aşa fel încât să obţin din videochat cel mai mare comision fix din ţară. Când m-am interesat despre videochat, am aflat de la alte fete că alte studiouri nu oferă modelelor nici 40% din câştigurile lor.

Însă, Lucky Studio face angajări în videochat total corecte. Mi-a oferit din prima 50% din câştiguri şi bonusurile despre care vorbeam mă puteau duce la 80%.

Tot ce trebuia era să fiu cât mai motivată, să am răbdare şi să perseverez. Desigur, făceam asta şi cu ajutorul trainerilor de la Lucky Studio care îmi erau aproape în permanenţă.

La Lucky Studio câştig zilnic peste 300 de lei

camera-studio-videochat5

Nu mi-a trebuit mult până să ajung să am 370 de lei zilnic la Lucky Studio, uneori chiar mai mult. Oi fi început eu de la un câştig zilnic de 230 de lei la Lucky Studio, dar am evoluat rapid.

După o lună, deja aveam peste 300 de lei şi sunt tot în creştere, pentru că admiratorii online îmi devin fideli. Şi datorită acestor câştiguri zilnice, ghici care este bonusul meu săptămânal.

În funcţie de cât am câştigat în săptămâna anterioară, bonusul este de 500 de lei în fiecare săptămână. Adică într-o lună încă 2.000 de lei la salariu! Şi am de gând să ajung la bonusul de 3.000 de lei în curând la Lucky Studio.

10 COMMENTS

    • Lucky Studio nu e precum ceilalţi angajatori care pun targete pe care nu le poţi împlini. Desigur că sunt multe fete care obţin 3.000 de lei săptămânal.

    • Nu, chiar deloc. Eu sunt chiar o fată simplă. Ce mă mai machiază make-up artistele în fiecare zi şi îmi aduc puţină strălucire. Dar eu sunt simplă de fel. Şi majoritatea fetelor de aici 😛

  1. Care sunt condiţiile pe care le îndepliniţi pentru a primi banii aceştia? Presupun că aveţi o grămadă de restricţii:-s

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare