Date:

Share:

Videochatul la Heylux imi aduce zilnic momente fericire si multi bani

Articole conexe

 

De fiecare data cand vin ca model de videochat la Heylux, imi spun ca nimic nou nu se mai poate intampla. Mereu imi spun ca aceleasi lucruri pe care le fac zilnic se vor repeta si observ ca nu este deloc asa. Am deja 3 luni de cand lucrez in videochat la Heylux si efectiv in fiecare zi s-a intamplat cate ceva nou.

N-am avut timp sa ma plictisesc de acest job in Iasi, practic. Daca azi castigam 430 de lei din dansuri si glume, maine castigam alti 400-500 de lei din vorbit si din povestit, poimaine din “intalniri virtuale” si tot asa. De fiecare data fac cate ceva nou la Heylux si nu este deloc plictisitor.

Esti curioasa sa afli cum castig eu bani in fiecare zi la Heylux?

0a6247f4e04a980d9a7a822b48083d76

Este chiar placut sa fiu aici zilnic ca model de videochat si sa stiu ca ma bucur mereu de cate-o suma peste 400 de lei doar pentru niste actiuni simple pe care le fac. Ieri, de exemplu, stii cum am castigat bani la Heylux? Am castigat cred ca vreo 520 de lei din faptul ca un admirator online voia sa vada cum e la o intalnire virtuala cu mine, asa ca am dat drumul la un film si el a dat drumul la acelasi film.

Ne-am uitat impreuna, eu din camera mea si el de unde era dansul si apoi am baut cate un vinut, cumva ca eram in oras cu el. Dupa aceea, am mai dansat putin (ca si cum am fi mers la club) si aia a fost, asa a petrecut el 4 ore in chatul platit cu mine. 4 ore din care au am castigat acea suma mare de bani la Heylux.

Eu sunt si motivata de faptul ca primesc banii in fiecare zi in acest studio de videochat din Iasi. Asa ma ambitionez sa castig zilnic tot mai mult si la sfarsitul turei sa am mereu cel putin 300 de lei castigati, sa-mi pot face poftele. Plus ca fiecare castig conteaza, deoarece cu cat este mai mare, cu atat mai mare este si bonusul de performanta pe care-l primesc saptamanal la Heylux.

Nici eu nu ma asteptam sa am peste 400 lei zilnic doar pentru atat!

Am sansa sa castig si intre 300 si 3.000 de lei bani din bonusuri. Nu stiai asta, nu? Sau uite, in alta zi eram putin obosita si-un admirator online intrase pa pagina mea si mi-a spus sa ma pun la somn, pur si simplu. Am fost platita pentru a ma odihni. Si in fiecare zi se intampla cate ceva nou si misto. Videochatul la Heylux chiar merita tot timpul meu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare