Videochatul la Preziosa e cel mai avantajos job din Iasi pentru mine

0
756

Sincera sa fiu, in momentul in care vad cum se streseaza fetele de varsta mea pentru a avea un job amarat si pentru a castiga cativa banuti acolo, imi dau seama ca eu sunt extrem de norocoasa ca fac videochat la Preziosa. As alege oricand videochatul la Preziosa Iasi, unde castig peste 6.800 de lei lunar, decat sa spunem vanzatoare pe la Kaufland, unde am 1.000 de lei pe luna.

De ce fetele s-ar plafona la un asemenea job, cand pot evolua foarte frumos gratie videochatului? Eu chiar nu inteleg acest aspect, insa la urma urmei nici nu prea ma mai intereseaza. Atata timp cat mie imi merge bine si am tot ce-mi trebuie, n-am stres.

Fac shopping in Iasi si ma distrez: asta e viata mea

angajare videochat
angajare videochat

Plus ca e foarte placut sa stiu ca eu stau toata ziua prin cafenele, restaurante, prin mall-uri, mananc si beau dupa placul meu, fac shopping si altii muncesc de dimineata pana seara. Eu nu muncesc de dimineata pana seara la Preziosa. De fapt, ce face u la Preziosa nici nu se poate numi munca.

Tu ai numi munca faptul ca stau ca si cum stateam acasa pe Facebook si vorbesc online cu diferiti oameni din alte tari? Pentru ca asta fac la Preziosa Iasi. Deci munca nu e, e ca si o distractie. In 7-8 ore la Preziosa castig o suma de aproximativ 355-370 de lei. Cam atat castig eu intr-o zi la Preziosa.

Pai cand vad ca pot castiga atat, de ce sa ma complic cu alte joburi in Iasi unde-s platita cu 5 lei pe ora, sau poate chiar mai putin? Oricum, daca era sa calculez cat castigam intr-o zi la alte joburi in Iasi, nu depaseam niciodata 70 de lei. Cam atat castiga orice fata de varsta mea la un job normal in Iasi.

Videochatul la Preziosa poate ajuta orice fata sa-si traiasca viata

angajare videochat
angajare videochat

De asta eu prefer jobul de la Preziosa, inaintea tuturor. Pentru ca aici pot castiga mereu mai mult si in fiecare zi fac cate ceva nou, ceva distractiv, nu am timp sa ma plictisesc cand fac videochat. De fiecare data am parte de discutii noi, discutii intrigante care fac ca timpul sa zboare.

Nici nu-mi dau seama cand trec cele 8 ore iar eu iar am castigat peste 300 de lei la Preziosa. Vezi? Uite asa se castiga banii, parerea mea. Mai ales pentru o fata tanara ca mine, care trebuie sa-si traiasca viata. Cum altfel sa ma bucur de viata, daca nu cu ajutorul jobului de la Preziosa Iasi?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here