Date:

Share:

Vin sarbatorile si concursurile cu bani la Preziosa

Articole conexe

Inca de cand am decis ca vreau sa lucrez ca model de videochat la Preziosa, am parte numai de bonusuri super misto, concursuri si o multime de premii. Am stiut ca o sa castig banuti frumosi din acest job, dar niciodata nu m-am gandit c-o sa fiu surprinsa intruna cu cate ceva atat de minunat.

De fiecare data cand sunt sarbatori sau altceva, studioul Preziosa organizeaza concursuri. Concursuri in care modelele de videochat (printre care si eu) pot castiga ori sume de bani extraordinar de mari, ori operatii estetice, ori obiecte materiale si asa mai departe.

Concursurile ma ajuta sa castig mai multi bani la Preziosa Iasi

job la preziosa
job la preziosa

Fiecare fata este interesata de aceste concursuri, dupa cum este normal, pentru ca noi oricum ne ambitionam sa castigam cat mai mult in fiecare zi din videochat. Este in interesul meu sa castig cat mai mult, nu este nevoie sa ma motiveze cei de la studio pentru a castiga.

Dar uite ca tot gasesc ei metode sa ma ambitioneze si asta-mi place, nu ma plictisesc niciodata. Ultima data s-au dat o multime de premii si cadouri la Preziosa, iar acum ca vine Craciunul se vor face din nou concursuri.

Ma crezi ca abia astept? Concursurile acestea se refera la castigurile cele mai mari din  studio, si-ti dai seama ca eu o sa-mi dau silinta sa fiu cea mai buna. Nu e ca si cum nu sunt ajutata si de studio, daca intelegi de vreau sa spun.

Adica pe langa motivatia pe care Preziosa mi-o ofera, ma ajuta si cu bonusuri foarte mari. In primul rand sunt bonusurile de angajare pe care le primesti la angajarea de la inceput, apoi vin bonusurile saptamanale intre 300 si 3.000 de lei, pe care eu le pot primi in fiecare duminica pentru cat am castigat in saptamana anterioara.

Pot castiga premii, pot avea bonusuri saptamanale si castiguri uriase zilnice!

job la preziosa
job la preziosa
job la preziosa
job la preziosa

N-am ajuns inca sa castig bonusul de 3.000 de lei saptamanal, ce e drept, dar daca stai sa te gandesti bine, si 300 de lei saptamanal (care e minimul) tot e bine. Numai din banii acestia de pe bonus as putea trai bine, pentru ca 300 de lei la 4 saptamani sunt 1.200 de lei.

Iar mama castiga ea 1.000 de lei lunar. Deci, tot as castiga mai bine pana si din bonusuri. Dar iti dai seama ca nu traiesc doar din bonusuri si oricum nu castig minimul, ci mult mai mult. Daca am peste 7.400 de lei lunar venituri in videochat, imagineaza-ti si tu cat castig la Preziosa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare