Date:

Share:

Vreau si eu sa lucrez ca model de videochat la Preziosa! Cum procedez?

Articole conexe

Zilele acestea am intampinat o situatie asa cum nu mi s-a mai intamplat si m-am gandit ca ar fi bine sa scriu despre asta aici. O prietena buna de-a mea stie de mine ca fac videochat la Preziosa, pentru ca am dorit eu sa-i spun si e singura care stie. Eiii, si stia ea de ceva timp ca fac, insa abia zilele trecute m-a intrebat cum poate proceda sa se angajeze si ea.

M-a mirat la inceput intrebarea ei, pentru ca ea mi-a spus inainte ca nu vrea sa incerce si ea sa faca videochat. Adica nu a avut nimic impotriva faptului ca eu fac, insa ea a zis ca e timida si n-ar putea. Si recunosc, m-a mirat putin. Dar dupa aceea mi-am dat seama ca ea chiar a realizat ca videochatul poate fi de folos.

Prietena mea a realizat ca videochatul este cel mai bun job in Iasi pentru ea

videochat la Preziosa
videochat la Preziosa

Fusese la multe interviuri si lucrase in multe locuri si mai mereu o vedeam numai suparata, ca nimic nu-i placea. Chiar ma intrebam uneori daca o sa incerce vreodata videochatul. Si asa cum am ajutat-o pe ea, asa vreau sa te ajut si pe tine si pe cei care citesc asta.

Sunt sigura ca sunt multe persoane care se gandesc sa se reprofileze spre videochat, pentru ca este un domeniu de munca foarte avantajos. Si stiu, de asemenea, si ca se cauta multe informatii despre acest domeniu. Nici ca se putea mai bine! Daca eu lucrez ca model de videochat la Preziosa, pot ajuta cu toate informatiile necesare.

Insa adevarul este ca nu este prea mult de spus, asa cum i-am zis si prietenei mele. Ea avea impresia ca trebuie respectate nu stiu ce reguli, protocoale si alte prostii. Dar nu, pentru a te angaja la Preziosa in videochat nu-ti trebuie decat un buletin la tine.

Cu un buletin te poti angaja in videochat la Preziosa, unde castigi pe zi peste 300 de lei pe zi

videochat la Preziosa
videochat la Preziosa

Exact, un buletin care sa ateste ca ai peste 18 ani, pentru ca Preziosa este legal. Dupa asta, trebuie sa stii putina engleza si sa fii o fire zambitoare. Cu asta castig eu intre 300 si 800 de lei zilnic la Preziosa. Pentru ca sunt zambitoare si o persoana onesta. Cei de la Preziosa vor ca eu sa fiu asa, pentru ca si ei la randul lor sunt asa.

Mi se ofera foarte mult respect si foarte multa apreciere in acest studio de videochat si e atat de usor si frumos sa fiu model de videochat aici, nici n-ai idee! Ah, poate crezi ca e mai mult de spus… Nu, nu e. Un buletin si-un zambet te pot angaja la Preziosa!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare